maanantai 4. kesäkuuta 2012

Geelilakkaus - heikkojen kynsien pelastus

Onneksi nykynaisille kaikki mahdolliset vippaskonstit ovat sallittuja, mitä ulkonäköön tulee. Jos luoja ei luonut pitkiä ripsiä, tuuheita hiuksia tai pitkiä kynsiä, löytyy kaikkiin kauneustarpeisiin quick fix.

Itse olen hurahtanut täysin geeli- tai toiselta nimeltään kestolakkaukseen, jota kokeilin ensimmäisen kerran puolitoista vuotta sitten ja jolle olen aivan myyty. Se oli menoa heti ensimmäisestä kestolakkauksesta lähtien ja viimeiset puolitoista vuotta olen huollattanut kynsiäni tunnollisesti kolmen viikon välein.

Omat kynteni ovat super hauraat ja ilman vahvistusta aina aivan lyhyet. Geelilakka vahvistaa niitä juuri sen verran, että kynnet kasvavat huoltovälin aikana kivan pitkiksi ja pysyvät tasamittaisena ellei sen kummallisempia accidentteja satu matkan varrella.


Pidän erityisen paljon geelilakkauksesta etenkin siksi, että lopputulos näyttää ja tuntuu täsmälleen yhtä luonnolliselta kuin tavallinen kynsilakka, lakkaus vain on kiiltävämpi ja huomattavasti kestävämpi. Lakka ei myöskään tee kynnestä paksua, kuten rakennekynnet.

Suosittelen lämpimästi kaikille hauraiden ja lyhyiden kynsien kanssa taisteleville. Geelilakkauksella saan omat käteni ja kynteni pidettyä aina huoliteltuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti